top of page
IBX.jpeg

IBX - SYSTEM

Heb je last van splijtende, dunne of zwakke nagels die snel afbreken, dan is een IBX behandeling de oplossing! 
IBX is een Nieuw & Revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels nog sterker te maken.

IBX kan onder Gelpolish gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. 
 

IBX is de enige in zijn soort! Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard d.m.v. een warmte-  en UV lamp en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt.

Het resultaat is een stevigere en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel.

VOOR WIE IS HET GESCHIKT

IBX is geschikt voor vrouwen die mooie, lange natuurlijke nagels willen.

Maar voor wie dit niet mogelijk is ten gevolge van een beschadiging in de matrix of een natuurlijke zwakte kan IBX de oplossing zijn.
IBX herstelt en verstevigt de natuurlijke nagel.

IBX is ook geschikt i.c.m.Gelpolish voor  beschadigde of kwetsbare nagels. IBX zorgt voor een beschermend schild en herstelt en verstevigt de nagel waardoor de Gelpolish beter blijft zitten. IBX beschermt kwetsbare nagels tegen eventuele gevolgen van het regelmatig verwijderen van Gelpolish.

OIP (3).jpeg

HOE WERKT IBX

De nagelplaat bestaat uit een groot aantal lagen dode huidcellen, die het eiwit keratine bevatten. 

Het is de keratine die de nagel hard maakt. De cellen van de nagelplaat vormen niet één aaneengesloten geheel, maar er zitten holtes tussen. De nagelplaat heeft dus een sponsachtige structuur, een netwerk van keratine met open ruimtes ertussen. 

 

IBX dringt eerst door in deze holtes en wordt daarna uitgehard. Bij het uitharden vormt IBX een tweede sponsachtige structuur, die verweven is met de nagelplaat. IBX hecht daarbij alleen aan zichzelf, niet aan de keratine. De nagelplaat wordt daardoor steviger en minder kwetsbaar, eventuele beschadigingen worden opgevuld en de nagel behoudt haar flexibiliteit. De nagel is feitelijk een betere nagel geworden.

VOORDELEN

 • Het dringt in de nagelplaat en is daardoor onzichtbaar aan de buitenkant

 • Vermindert witte vlekken

 • Egaliseert ribbels/groeven

 • Herstelt splijtende nagels

 • Herstelt schilferige nagels

 • Maakt zwakkere nagels sterker

 • Verbetert kleur en uiterlijk van de nagel

DE BEHANDELING

Er is een belangrijk verschil tussen de eerste IBX behandeling en alle volgende behandelingen. 

Dat is logisch, omdat er bij vervolgbehandelingen al IBX in de nagel zit. 

Bij de eerste behandeling zit er nog geen IBX in de nagel en daarom is de eerste behandeling iets intensiever.

Bij een eerste behandeling wordt altijd één keer IBX Repair en twee keer een laagje IBX aangebracht en bovendien gebruik je de warmtebron bij het eerste laagje IBX gedurende 4 minuten in plaats van de normale 2 minuten. ​

HOE VAAK PAS JE IBX TOE

Als je IBX onder Gelpolish gebruikt, dan doe je dat elke keer wanneer je de gel verwijdert. Als je IBX zonder Gelpolish gebruikt, dan is de frequentie afhankelijk van de mate van de beschadiging. 

Zolang er ernstige schade is, gebruik je IBX elke week. 

Als de schade minder erg is, dan is eens in de twee weken voldoende. 

Als de schade hersteld is, dan kan je de nagels in goede conditie houden door IBX eens in de drie á 6 weken te gebruiken..

DADI'OIL.jpg

VERZORGING THUIS

Tijdens de kuur van IBX is het van essentieel belang dat je nagels, nagelriemen en handen te verzorgen met de producten van Famous Names;
Dadi'oil - Dadi'Scrub - Dadi'Lotion.

Deze krijg je in klein verpakking mee naar huis. 
 

 • Vijl wekelijks de nagels en knip ze niet i.v.m. splijten.

 • Scrub de handen wekelijks met de Dadi’Scrub, voor een gladde en verzorgde huid.

 • Gebruik elke keer na het handen wassen de Dadi’Lotion zodat de huid niet uitdroogt.

 • Verzorg de nagels minimaal 4x per dag met een druppel Dadi’Oil onder de vrije rand van de nagels en masseer dit in.

DADI'OIL

Dadi’ Oil is een verzorgende nagelriem olie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en aan de nagelriem! Dadi’ Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen.

Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame techniek hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. 
Avocado, Olijf en jojoba oliën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten.  Er is natuurlijke Vitamine E toegevoegd, dit is een krachtige anti-oxidant. Dit mengsel van 21 essentiële oliën heeft een aangename geur!

bottom of page