Home » Behandelingen

Behandelingen 


Gelpolish

Gelpolish is een nagellak die uithardt in een LED lamp. Je heb wel tot 3 weken plezier van je mooie gelakte nagels. Standaard wordt hier een rubberbase laag onder gezet voor een goede hechting en versteviging. 
Heb je zwakke nagels die snel afbreken is 2 lagen rubberbase aan te raden.


 

Manicure

Regelmatig een manicure behandeling zorgt voor verzorgde en mooie nagels en nagelriemen. De aandacht wordt vooral gegeven aan de nagels en nagelriemen. Deze behandeling is ook geschikt voor mannen.


 

IBX

IBX is nagelversteviging zonder kunstproduct op de nagelplaat. IBX wordt door middel van een warmtebron in de nagelplaat geplaatst.
Geschikt voor mannen en vrouwen.

 


Bionail

Bionail is een nagelversteviging die de nagels niet uitdroogt wat andere nagelversteviging vaker wel doen. Door de toegevoegde natuurlijke ingrediënten verzorgt en voedt het de nagels en de nagelriemen om uitdroging te voorkomen. Bionail is enkel voor thuis gebruik.
Ook geschikt voor mannen.


 

Kunstnagels

Kunstnagels van acryl of Revogel zorgt voor 3 á 4 weken lang mooie verzorgde nagels. Hierbij kunnen we een korte nagelverlenging plaatsen als je hele korte nagels hebt. Je kunt kiezen uit French Manicure of een gelpolish.


Stoppen met nagelbijten

Ben jij een nagelbijter en wil je graag van deze vervelende gewoonte af?
Ik help graag. In de salon heb ik 3 arrangementen speciaal voor nagelbijters.

  • Nagelbijt arrangement en coaching.
  • Nagelbijt arrangement IBX en coaching.
  • Nagelbijt arrangement icm acryl.

Bruid arrangement

Ga jij binnenkort trouwen en wil je mooie verzorgde nagels? Dan ben je bij nagelstudio Nance&Zo aan het juiste adres. In de salon plannen we altijd een aantal weken voor de grote dag een afspraak om al je wensen te bespreken.