top of page

BEHANDELINGEN

GELPOLISH

Zorgeloos genieten van 3 weken lang mooi gelakte nagels! Dan is een gelpolish behandeling de oplossing! Breken of scheuren jou nagels? Dan is een extra versteviging de oplossing. 

IMG_8593.JPG

KUNSTNAGELS

Eindeloos en zorgeloos genieten van sterke nagels? Afgewerkt met een mooie gelpolish? Dan is een kunstnagel behandeling wat voor jou. Wil je liever een mooie nude, babyboom of French Manicure? Vraag gerust naar de eindeloze mogelijkheden. 

B5FE74C3-443A-405F-92A0-00E6CFC904EB.JPEG

MANICURE

Regelmatig een manicure uitvoeren zorgt voor minder kloven, droge nagelriemen en velletjes. Breidt deze behandeling uit met een heerlijke Spa manicure!

Визуал мастера маникюра.jpeg

NAGELBIJT ARRANGEMENT

Wil jij nu eindelijk de stap zetten om te stoppen met nagelbijten? 

Laat mij jou helpen om van deze vervelende gewoonte af te komen en straal na 7 weken met mooie verzorgde nagels. Een traject met een mooi resultaat.

_ (6).jpeg

IBX SYSTEM

Liever geen kunstproduct maar wel een stevige nagel? IBX creëert een stevige nagel met een natuurlijke look. Hier word geen product op geplaatst maar in de nagelplaat.

BRUID NAGEL ARRANGEMENT

Voor je mooiste dag van je leven mogen mooie bruidsnagels natuurlijk niet ontbreken. Er zijn verschillende mogelijkheden in de salon. Heb je zelf wensen? Laat mij dit vooral weten en laten wij jou nagels stralen op je speciale dag.

bottom of page