Spa-producten

BEHANDELINGEN

Verschillende behandelingen voor elk type nagel

GELPOLISH

Gelpolish is een nagellak in de vorm van een gel die door middel van een LED lamp uitgehard wordt. Standaard wordt er een laagje rubberbase coat onder geplaatst voor een betere hechting. Gelpolish op de natuurlijke nagel blijft tot wel 3 weken zitten.

cnd
manicure

MANICURE

Regelmatig een manicure behandeling zorgt voor verzorgde en mooie nagels en nagelriemen. De aandacht wordt vooral gegeven aan de nagels en nagelriemen.

 Deze behandeling is ook geschikt voor mannen.

IBX

De natuurlijke nagelplaat herstellen, beschermen en versterken. 

IBX is een intense behandeling om de natuurlijke nagelplaat te verbeteren waarbij nagelimperfecties en -zwaktes aan worden gepakt zodat de natuurlijke nagel mooi en stevig uit kan groeien.IBX wordt ook gebruikt om de integriteit van de nagelplaat te verbeteren onder elke Gelpolish of ander kunstproduct.

IBX
Bionail

BIONAIL

Bionail is een nagelversteviger die de nagels niet uitdroogt wat andere nagelverstevigers vaker wel doen. Door de toegevoegde natuurlijke ingrediënten verzorgt en voedt het de nagels en de nagelriemen.

Bionail is enkel voor thuis gebruik. 


Ook geschikt voor mannen.

KUNSTNAGELS

Kunstnagels van Acryl of Acrylgel zorgen voor 3 á 4 weken mooie verzorgde nagels. Hierbij kunnen we een korte nagelverlenging plaatsen als je hele korte nagels hebt.

 

Je kunt kiezen uit een mooie Naturel Look, French Manicure of een mooie Gelpolish.

Acrylgel
Image by Sarah Cervantes

STOPPEN MET NAGELBIJTEN

Ben jij een nagelbijter en wil je graag van deze vervelende gewoonte af?

Ik help je graag. 

 

In de salon heb je de keuze uit 3 Arrangementen speciaal voor nagelbijters
.

BRUID ARRANGEMENT

Ga jij binnenkort trouwen en wil je mooie verzorgde nagels?
Neem dan eens een kijkje naar de mogelijkheden bij nagelstudio Nance&Zo. Van een mooie Naturel Look tot een mooie French Manicure, alles is is mogelijk en bespreekbaar.


 

Bruidsboeket