top of page

Dagelijks worden je handen blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan schoonmaakmiddelen en desinfectiemiddelen maar ook bijvoorbeeld zonlicht en temperatuurwisselingen kunnen een schadelijke invloed hebben op je handen. Hierdoor drogen de nagels en huid uit. Je handen en nagels kunnen er dan onverzorgd uitzien. Het is te herkennen aan ontstekingen, droge, schrale of ingescheurde nagelriemen. 

Daarom is een manicure behandeling een goede manier om je handen en nagels te verzorgen. De huid krijgt zo een betere doorbloeding, velletjes verdwijnen en de nagels glanzen en zien er verzorgd uit. ​

_ (12).jpeg

MANICURE

Een manicure is veel meer dan alleen nagels in model vijlen. Velletjes, droge huid en nagelriemen worden hier extra onder de aandacht gebracht.

DE BEHANDELING

  • Desinfecteren van de nagels

  • Nagelanalyse

  • Model vijlen

  • Nagelriemen verzorgen

  • Handcrème

  • Eventueel aflakken met een blanke lak of polijsten


Voor een meerprijs kun je ook kiezen voor een gekleurde nagellak.

Image by Sincerely Media

SPA MANICURE

Verwen jezelf met een heerlijke ontspannende Spa Manicure.

De Spa Manicure behandeling is een standaard manicure waarbij de nagels en nagelriemen worden verzorgd. 

 

Geniet na de manicure van een overheerlijk badje van verzorgde olie, paraffine pakking, een voedende scrub, een hydraterend masker en een heerlijk relaxte handmassage.

 

Na de Spa Manicure zijn je handen heerlijk zacht en verzorgd. regelmatig een Spa Manicure zorgt voor verzorgde handen en nagels en voorkomt vervelende problemen zoals kloven, ontstoken nagelriemen en extreme droogte van handen en nagels.​

bottom of page