top of page
bionail.jpg_

BIONAIL

Bionail is ’s werelds eerste bio actieve nagelverzorgingslijn die in slecht 10 minuten onverzorgde en beschadigde nagels repareert en verzorgd! 

Het 4 - Staps zorgsysteem kan gemakkelijk door elke vrouw en/of man thuis worden toegepast. De meeste nagel verharders drogen de nagelplaat en nagelriemen uit. Bionail daarin tegen voedt en verzorgt de nagels en de nagelriemen door de bio actieve ingrediënten. Het is een nagelverharder met natuurlijke ingrediënten die de nagels voedt en verzorgt.

Bionail is voor thuisgebruik.

HOE WERKT BIONAIL

Bionail is een kuur van 10 weken. Je behandelt de nagels 2x per week met de Bionail.(Het mag vaker als de nagels erg beschadigd zijn).

Je verzorgt de nagels met de bijgeleverde olie een aantal keren per dag. Deze olie voedt, verzorgt en herstelt de nagels. 

Het systeem bestaat uit:

 1. Prep

 2. Repair

 3. Improve

 4. Finish

 5. Rejuve

 6. Remover.

DE BEHANDELING

 • Stap 1. Prep.
  De perfecte voorbereiding voor het repareren en verzorgen van je nagels. Prep is een premium concentraat dat je nagels optimaal en hygiënisch bereidt.

 • Stap 2. Repair.
  De premium 3 in 1 complete renovatie van je nagels met onmiddellijke ingang. Schade en stoot beschadigingen aan je nagels worden onmiddellijk geëlimineerd.

 • Stap 3.Improve.
  De ultieme nagelvoorbereiding voor een
  fantastische esthetiek. De nagels zijn onmiddellijk resistent voor invloeden van buitenaf en waardoor uitdroging wordt voorkomen.

 • Stap 4. Finish.
  Geeft directe glans aan de lak en de nagels worden sterker en steviger.

   

 • Stap 5. Rejuve.
  Het nummer 1 effectieve product voor accuut jongere nagels. De innovatieve anti verouderingsformule biedt rijke hydratatie en brengt de natuurlijke flexibiliteit en elasticiteit terug.


De speciale remover verwijdert, reinigt en verzorgt de natuurlijke nagel.

Je hebt geen UV/LED lamp nodig voor een behandeling. Het enige wat je nodig hebt is een set Bionail en watten schijfjes.
Wil je graag een gratis proef behandeling of een set aanschaffen? Stuur een e-mail naar info@nanceenzo.com en ik neem contact met je op.

 • Een natuurlijke nagelversteviger die de nagels niet uitdroogt wat de meeste nagel verharders wel doen

 • Bionail is speciaal ontwikkeld voor thuis gebruik

 • Geen UV/LED lamp nodig 

Het enige wat je nodig hebt is een nagelvijl en watten schijfjes

BIONAIL_edited.jpg
BIONAIL_edited.jpg

NAGELVERSTEVIGER

De natuurlijke nagelversteviger die jou nagels voedt, verzorgt en verstevigt.

bionail_edited.jpg
bottom of page