top of page

Retourneren en ruilen: 
Het retourneren of ruilen van onze producten is mogelijk. Dit is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst. Neem hiervoor altijd eerst contact met ons op. Wordt er geen contact opgenomen dan vervalt de plicht om het artikel terug te nemen. 
Hiervoor gelden belangrijke uitzonderingen. 
In afwijking van het voorgaande, is wettelijk bepaald dat Klant geen herroepingsrecht toekomt bij: 

 

Duidelijk volgens de specificaties van Klant vervaardigde producten, die niet zijn geprefabriceerd en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van Klant. 

Tijdens deze 14 dagen dient Klant zorgvuldig om te gaan met ontvangen producten en bijbehorende verpakkingen. Klant zal producten slechts mogen uitpakken voor zover dat nodig is om te beoordelen of hij een product wenst te behouden. Indien Klant van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal Klant het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking, binnen 14 dagen na het verlopen van de Bedenktijd aan nagelstudio Nance&Zo retourneren conform de door nagelstudio Nance&Zo gegeven instructies. Retourkosten zijn voor uw eigen rekening. Wij vragen u vriendelijk de bestelling te controleren of de producten overeen komen met de bestelling. U dient wel rekening te houden met kleur- en maat verschillen.

bottom of page