Home » FM Benelux » Wordt lid van FM Benelux

Wordt lid van FM Benelux

Hou jij ook van parfum en beautyproducten zoals make-up en verzorgingsproducten? Lees dan snel verder...

 

Word lid van FM Benelux en profiteer altijd van 30% korting op meer dan 1500 producten. Binnen FM Benelux heb je verschillende mogelijkheden. Wil je graag producten voor eigen gebruik tegen inkoopprijzen, vind je promoten leuk? Netwerken? Een team opbouwen en begeleiden? Of een combinatie? Alles kan en alles mag! En ik help je overal bij.

 

Het gaat over producten zoals je ook in deze webshop ziet en nog veel meer. FM heeft een groot en divers assortiment, allemaal producten met een waanzinnige prijs/kwaliteit! De producten verkopen zichzelf, als mensen er mee in aanraking komen zijn ze direct enthousiast! Ik doe dit voor 95% online, via vrienden en familie en in mijn nagelstudio. Op deze manier bouw je snel en makkelijk een klantenkring op en klanten blijven bij je terug komen, let maar op ;) . Je kunt het geheel doen zoals je zelf zou willen en bij je past! 

Wat kun je onder andere doen?

Je kunt ervoor kiezen om  online (en/of offline) producten te gaan promoten, via jouw eigen officiële webshop van FM (gratis), waarvan de winst (30%) direct voor jezelf is. De 1e 10 dagen nadat je start krijg je zelfs 50% korting als welkom cadeau! De product winst is onbelast, dus daar hoef je jezelf geen zorgen om te maken. 

Inkoop?

Nee! Je hoeft het zelf niet in te kopen, de klant betaalt en daarna bestel jij via jou inkoop webshop, tegen de inkoopprijs. Het verschil (30-50%%) is direct voor jou. De levertijd van de producten is doorgaans 24-48u. 

Waar?

Je promoot de producten bijvoorbeeld via je eigen sociale media. Denk hierbij aan Facebook, Instagram, een eigen webshop. Mocht je een eigen salon of praktijk hebben presenteer je daar ook enkele parfums en/of producten. Er is een sample map met alle parfums zodat klanten deze tijdens hun bezoek kunnen inzien.

Maar ook offline denk bijvoorbeeld eens aan je eigen omgeving, familie, vrienden en bekenden. Dus je kunt thuis vanaf je bank alles doen, je hebt alleen een telefoon en Wi-Fi nodig :) 

Target?

Nee! Je doet het op jouw manier en je eigen tempo.
Wij werken zonder inschrijfkosten, en zonder eerste aankoop. Er zijn dus totaal geen verplichtingen en je zit nergens aan vast!


Je kan vrijblijvend starten. Vind je het leuk ga je door,  besluit je dat het niet bij jou past kan je gewoon stoppen. Je verdient zo een 30-50% per product dat je verkoopt en ook provisies die erg hoog op kunnen lopen. Je kunt ook zelf een eigen team starten of een combi maken. Dus verkopen is niet noodzakelijk! Je komt bij een leuk team dames en heren met een eigen coaching en begeleiding groep waar we je graag helpen om een succesvolle business te hebben. Ik begeleid je naar wat jij wilt!


Natuurlijk kan en wil ik je nog veel meer vertellen, dus aarzel niet en vul vrijblijvend het contact formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.


Meld je hier direct GRATIS aan en ik neem contact met je op.