Stoppen met nagelbijten

Nagelbijten, ook wel onychofagie genoemd is een gewoonte waar heel veel mensen last van hebben.

Waarom iemand gaat nagelbijten kan verschillende oorzaken hebben.  

Vaak is nagelbijten onschuldig maar dat is helaas niet altijd het geval. Soms kan het ook “blijvende” schade veroorzaken.

De huid rond de nagels en nagelriemen kunnen beschadigd raken en zelfs gaan ontsteken. Daarbij kan het ook een trauma nagel worden. Door langdurig nagels te bijten kunnen er oneffenheden in de nagelplaat ontstaan. Ook kunnen de tanden en kaken bij langdurig nagelbijten een slijtage vorming ontwikkelen.

Hoe ziet een Nagelbijt Arrangement  eruit?

Created with Sketch.
 • Week 1.
  Bij de eerste behandeling wordt er een nieuwe set kunstnagels  (French Manicure of Naturel) op de natuurlijke nagels aangebracht met een korte verlenging. Ik zet bewust een korte verlenging omdat je lange nagels nog niet gewent bent en zo houden we de kans op stoten of beschadigingen zo klein mogelijk. Je krijgt een flesje Dadi'Oil (nagelriem olie) mee naar huis. Hiermee masseer je minimaal 3x per dag je nagelriemen om ze zo soepel te houden en om bacteriën en infecties tegen te gaan.
   
 • Week 2.
  Je komt langs voor controle. We bespreken hoe het gaat en je nagels worden gecontroleerd. Eventuele luchtranden worden weg gevijld en beschadigde nagels worden gerepareerd.
   
 • Week 3.
  Je komt langs voor controle. De nagels worden iets korter gevijld en eventuele beschadigingen hersteld.
   
 • Week 4.
  De nagels worden bijgewerkt door middel van een nabehandeling. De bovenste laag Acryl of Acrylgel wordt weg gevijld en er een nieuwe applicatie van Acryl of Acrylgel wordt aangebracht.
   
 • Week 5.
  De nagels worden gecontroleerd op luchtranden en beschadigingen en indien nodig gerepareerd.
   
 • Week 6.
  De nagels worden goed gecontroleerd. We gaan kijken of je na de 7de behandeling kunt stoppen met het arrangement of dat we nog een extra arrangement toe moeten passen.
   
 • Week 7.
  De laatste behandeling van het nagelbijt arrangement. De nagels worden bijgewerkt door middel van een nabehandeling. 

 

Tegen een meerprijs van € 17,50 per behandeling is er ook een keuze uit de gelpolish collectie. Na afloop van de laatste behandeling uit het arrangement kun je alvast een reguliere afspraak maken voor een nabehandeling óf het verwijderen van het kunstproduct. 

 

 


Voorwaarden?

Created with Sketch.

De betaling van het arrangement wordt bij de eerste afspraak volledig betaald.  Indien je in het traject vroegtijdig stopt dan wordt er geen geld geretourneerd.

Wat kost het arrangement?

Created with Sketch.

€ 199,00


 Hoelang duurt de behandeling?

Created with Sketch.

De duur van een behandeling is afhankelijk hoe snel de nagels groeien. Het kan variëren van 30 minuten tot 60 minuten.