Home » Behandelingen » Nagelbijt arrangement

NAGELBIJT ARRANGEMENT

Ben jij een nagelbijter en wil je graag van deze vervelende gewoonte af? Ik kan je helpen want stoppen met nagelbijten is makkelijker dan je denkt. 
Wanneer je kiest voor het speciaal ontwikkelde nagelbijt arrangement van Nagelstudio Nance&Zo zul je al na 7 weken langere en verzorgende nagels hebben. 

 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN NAGELBIJT ARRANGEMENT? 
Het nagelbijt arrangement werkt snel en effectief. De vaak in slechte staat verkerende nagels worden steviger gemaakt met acryl. Dit houden we gedurende een periode van 7 weken heel goed bij (wekelijks bezoek aan de salon), zodat jij niet meer kan nagelbijten.


HOE WERKT HET ARRANGEMENT

Zeven weken lang begeleid ik jou en bezoek je wekelijks de salon voor een behandeling.
 

 • Week 1.
  Bij de eerste behandeling wordt er een nieuwe set
   kunstnagels  (French Manicure of Naturel) op de natuurlijke nagels aangebracht met een korte verlenging. Ik zet bewust een korte verlenging omdat je lange nagels nog niet gewent bent en zo houden we de kans op stoten of beschadigingen zo klein mogelijk. Je krijgt een flesje Dadi'Oil (nagelriem olie) mee naar huis. Hiermee masseer je minimaal 3x per dag je nagelriemen om ze zo soepel te houden en om bacteriën en infecties tegen te gaan.

 • Week 2.
  Je komt langs voor controle. We bespreken hoe het gaat en je nagels worden gecontroleerd. Eventuele luchtranden worden weg gevijld en beschadigde nagels worden gerepareerd.

 • Week 3.
  Je komt langs voor controle. De nagels worden iets korter gevijld en eventuele beschadigingen hersteld.
 • Week 4. 
  De nagels worden bijgewerkt door middel van een nabehandeling. De bovenste laag acryl wordt weg gevijld en er een nieuwe applicatie van acryl wordt aangebracht.

 • Week 5.
  De nagels worden gecontroleerd op luchtranden en beschadigingen en indien nodig gerepareerd.

 • Week 6.
  De nagels worden goed gecontroleerd. We gaan kijken of je na de 7de behandeling kunt stoppen met het arrangement of dat we nog een extra arrangement toe moeten passen.
 • Week 7. 
  De laatste behandeling van het nagelbijt arrangement. De nagels worden bijgewerkt door middel van een nabehandeling.

Tegen een meerprijs van € 10,00 per behandeling is er ook een leuze uit de gelpolish collectie.
Na afloop van de laatste behandeling uit het arrangement kun je alvast een reguliere afspraak maken voor een nabehandeling óf het verwijderen van het kunstproduct. 


VOORWAARDEN 
De betaling van het arrangement wordt bij de eerste afspraak volledig betaald. Indien je in het traject stopt dan wordt er geen geld geretourneerd.