Home » Behandelingen » Manicure

MANICURE

Je handen zijn je visite kaartje!  
Regelmatig een manicure behandeling zorgt voor nette verzorgde handen die gezien mogen worden!
Dagelijks worden je handen blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan schoonmaakmiddelen en desinfectiemiddelen maar ook bijvoorbeeld zonlicht en temperatuurwisselingen kunnen een schadelijke invloed hebben op je handen. Hierdoor drogen de nagels en huid uit. Je handen en nagels kunnen dan er onverzorgd uitzien. Het is te herkennen aan ontstekingen, droge, schrale of ingescheurde nagelriemen. Daarom is een manicure behandeling een goede manier om je handen en nagels te verzorgen. De huid krijgt zo een betere doorbloeding, velletjes verdwijnen en de nagels glanzen en zien er verzorgd uit. 

 


DE BEHANDELING

De manicure behandeling is een behandeling voor de handen waarbij met name de aandacht wordt gelegd op de nagels en nagelriemen. Tijdens deze manicure zullen vooral de nagelriemen, huidcellen van de natuurlijke nagels en de huid behandeld worden. De manicure behandeling bestaat uit:

  • Het desinfecteren van de nagels

  • Nagelanalyse

  • Het in vorm vijlen van de natuurlijke nagels

  • Nagelriemen behandelen en verzorgen

  • Nagels tot hooglans polijsten of voor een meerprijs laten lakken met een trendy kleur nagellak of blanke nagellak.

  • Je handen en nagelriemen worden verzorgd met een verzorgende nagelriem olie en een heerlijke rijke handcrème.

‚Äč

Je kunt de manicure behandeling uitbreiden met een heerlijke voedende scrub en/of een paraffine bad. Dode huidcellen worden verwijderd en de paraffine zorgt voor een goede doorbloeding en voor super zachte handen. 

De manicure behandeling is ook geschikt voor mannen.